click
tracking

HOME

O NAMA

PROIZVODI

USLUGE

REFERENCE

KONTAKT

O NAMA

Vrata plus d.o.o. je tvrtka u 100% privatnom vlasništvu obitelji Batinović koja ima veliku tradiciju u području proizvodnje aluminijske i PVC stolarije.

 

Naši vam proizvodi osiguravaju najnovije tehnologije, precizan ručni rad, kvalitetu materijala i inovativna rješenja.

 

Nudimo i visoku kvalitetu za najzahtjevnije korisnike.

Tvrtka sa tradicijom

*u svom proizvodnom programu posjedujemo liniju za elektrostatsko bojanje metala.

*aluminijska i PVC vrata

*upravljanje svim važnim proizvodnim fazama (vlastita proizvodnja ispuna i stakala, vlastita lakirnica..) što rezultira stabilni kvalitetu i fleksibilnost proizvodnje.

*više od 100 modela u redovitom programu

*osim toga tu su najsuvremenije CNC rezanje, pjeskarenje stakla, rezanje folija, dorada limova i dr.

*PVC I ALU prozori i balkonska vrata te srodni proizvodi.

NAŠA MISIJA

NAŠA VIZIJA

NAŠ CILJ

Naša misija je pružanje kvalitete i da sve što radimo bude posvećeno zadovoljstvu naših klijenata. To ostvarujemo kvalitetnim proizvodima koji su prilagođeni željama i potrebama naših kupaca. Sve prednosti koju pruža suvremena tehnologija ne bi mogle biti iskorištene bez kvalitetnih i sposobnih ljudi. Naši su ljudi stručni i osposobljeni za rješavanje složenih zahtjeva i prenošenje tih znanja do naših klijenata.

Naša vizija je biti vodeća tvrtka u regiji i zadovoljiti potrebe kupaca, pružajući im široki asortiman robe kao i širenje potencijalnog tržišta, povećanje ponude usluga i biti sve bolji i spremniji na sve veće izazove koje pred nas postavljaju naši korisnici.

Cilj nam je zadržati zadovoljstvo i lojalnost kupaca i nastaviti osvajanje novih tržišta, na inozemnom tržištu povećati prepoznatljivost. Politika firme Vrata plus d.o.o. predstavlja temeljna načela i vrijednosti a to je vođenje brige o svim zainteresiranim stranama kao što su kupci, zaposlenici, vlasnik, dobavljač i sl.

NAŠI SURADNICI

2016 © Copyright All Rights Reserved,  by Barfly

O NAMA