Donosimo vam dašak Azurne obale u Hrvatsku!

Veliko nam je zadovoljstvo i čast obavijestiti vas da je naša tvrtka Vrata Plus u iznimno velikoj konkurenciji odabrana za partnera na izgradnji jedne od najljepših turističkih lokacija na Jadranu, projekt LIOQA Resort na otoku Ugljanu!

3D Render budućeg LIOQA Resorta

Radi se o do sada u Hrvatskoj nikad viđenom premium projektu visoke klase koji će otoku Ugljanu zasigurno donijeti visoku vidljivost u segmentu luksuznih odmarališta na cijelom Mediteranu.

O kakvom je projektu riječ?

Do sada su se projekti poput LIOQA Resorta mogli vidjeti jedino na luksuznim vilama Azurne obale!

Tehnologija, materijali i posvećenost detaljima u ovom će resortu biti na najvišoj razini.

Lioqa Resort rasprostirat će se na gotovo 4 hektara s prekrasnim pogledom na Jadransko more.

Činit će ga ukupno 21 ultra luksuzna villa, od kojih je gotovo polovica već sada, bez ikakvog marketinga, uspješno pronašla svoje nove vlasnike.

LIOQA Resort bit će najzelenije mjesto na cijelom otoku, a okoliš će činiti gotovo 400 stabala uz dodatnih 28 tisuća grmova, a sve će to napajati kišnica kroz drenažne sustave iz podzemnih rezervoara.

Za projekt su odabrane klizne stijene Cor Vision Plus renomirane španjolske tvrtke Cortizo, čiji smo ponosni partner za Republiku Hrvatsku.

Investitor je slovačka tvrtka Sitno Holding Real Estate, a glavni partner renomirana austrijska tvrtka Strabag te smo ponosni što smo zadovoljili visoke zahtjeve i najviše standarde poput kvalitete materijala, iskustva i proteklih izvedenih projekata kako bi danas mogli reći da smo partner na ovom veličanstvenom projektu!