OGRADE

Proizvodimo i ugrađujemo veliki broj modela aluminijske i PVC ograda sa širokom paletom boja po Vašem izboru, koje su zaštićene posebnim postupkom plastifikacije i eloksaže.

PERGOLE

Zahvaljujući najraznovrsnijim dimenzijama i mogućnosti postavljanja, predviđene su za natkrivanje svih otvorenih prostora. Naše pergole osiguravaju lakoću upravljanja elementima, kao i daljinsko upravljanje i automatizaciju. Idealna za velike prostore i najzahtjevnije vremenske uvjete. Pružaju kvalitetnu zaštitu od sunca, udara vjetra, kiše i snijega.

KOMARICE

Komarice su jednostavno rješenje za učinkovito spriječavanje ulaska komaraca i ostalih insekata u prostorije. Zaštitite svoj dom i radni prostor od neželjenih insekata.

STAKLENA vrata

Staklena vrata su postala nezaobilazan materijal modernih prostora prilikom uređenja interijera, a razne ideje i motivi se mogu dizajnirati i prenijeti na staklo tehnikom pjeskarenja, bojanja stakla ili printanja na staklo.

Želite poslovati s nama ?

Svi proizvodi koje nudimo našim klijentima višestruko su provjereni i potvrđeni na tržištu. Obratite nam se s povjerenjem. Hvala!