SJENILA

Funkcija sjenila je svojstvo toplinske izolacije. Ona sprječavaju ulazak sunca u Vaš prostor i pružaju zaštitu i intimu Vašeg doma.

ALUMINIJSKE GRILJE

Ukoliko se odlučite za aluminijske grilje najvažnija stvar je odabrati grilje sa fiksnim ili pomičnim lamelama (omogućuju prolaz svjetla i prozračivanje prostora). One su izložene svim vremenskim utjecajima i pouzdano štite od kiše, sunca, leda, snijega…

FEAL Z 40

BRISOLEJI

Brisoleji se u principu koriste za zaštitu od sunca i naravno za velike staklene površine. Koriste se za potpuno ili djelomično zasjenjivanje prostora. Lamele brisoleja mogu biti vodoravno ili okomito postavljene a regulacija ručno ili elektromotorom.

FIKSNI BRISOLEJI

PODESIVI BRISOLEJI

FIKSNI BRISOLEJI

FEAL SUN 55

ROLETNE

Prilikom ugradnje Vašeg objekta treba donijeti odluku da li će se na prozor postavljati roletna ili grilja. Ukoliko se odlučite za roletne treba predvidjeti prostor za kutiju roletne. Roletne su najbolja zaštita od sunca, one u potpunosti zamračuju prostoriju, te nude toplinsku i zvučnu izolaciju. Izrađujemo  unutarnje i vanjske kutije za roletne, uz mogućnosti kombinacije materijala PVC i ALU. Regulacija svjetlosti se obično postiže trakama za podizanje ili elektromotorom.

 

Želite poslovati s nama ?

Svi proizvodi koje nudimo našim klijentima višestruko su provjereni i potvrđeni na tržištu. Obratite nam se s povjerenjem. Hvala!