Djelovanje tvrtke može se objediniti jednim i osnovnim ciljem, a to je postizanje što veće kvalitete i učinkovitosti, uz smanjen napor i utrošeno vrijeme. Od svojih početaka vjerujemo u cjelovit pristup. Svoju široku ponudu uspješno prilagođavamo našim klijentima što je i osnovni razlog zašto se na listi referenci nalaze tvrtke u rasponu od manjih ureda do velikih institucija.

PLASTIFICIRANJE METALA

CNC OBRADA LIMOVA

OBRADA STAKLA

OSTAKLJIVANJE VELIKIH STAKLENIH ELEMENATA

CNC obrada

Posjedujemo najsuvremeniju CNC tehnologiju za precizno serijsko rezanje svih oblika i veličina

savijanje limova

pjeskarenje stakla

U komori za pjeskarenje jaka vakumska pumpa sa dvostrukim ciklonima i filterom odvaja prašinu od abraziva, te je sve automatski kontrolirano.

ELEKTROSTATSKO BOJANJE METALA

Elektrostatsko bojanje metala najučinkovitiji način bojanja, kao najkvalitetniji način površinske zaštite metala. Zasniva se na nanošenju praha te polimerizaciji praha na određenoj temperaturi. Plastificirani sloj osim što je odlična zaštita od korozije, otporan je na toplinu i abraziju.
Teksture polaze od sjajnih-glatkih, polumat, mat, finih struktura pa sve do grubih struktura koje prekrivaju nesavršenosti podloge. Isto tako u ponudi RAL karte spadaju metalik, fluorescentni i specijalni efekti. Ovaj način zaštite od korozije i štetnih vanjskih vremenskih utjecaja kupci su prepoznali kao visoko kvalitetnu zaštitu metala pa stoga obrađujemo:

Želite poslovati s nama ?

Svi proizvodi koje nudimo našim klijentima višestruko su provjereni i potvrđeni na tržištu. Obratite nam se s povjerenjem. Hvala!